od dnia 14.01.2019 r. do dnia 18.01.2019 r.

Poniedziałek, 14 stycznia

ŚNIADANIE: wek z masłem (1,7), ser żółty (7), kabanosy, pomidor, herbata z miodem, pomarańcza
OBIAD: zupa pieczarkowa (7,9), ziemniaki, omlet z jajka (3,7), surówka z kapusty włoskiej, marchewki
i ogórka zielonego, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: drożdżówka z serem i dżemem, mleko (7), herbatka z cytryną

Wtorek, 15 stycznia

ŚNIADANIE:  chleb słonecznikowy z masłem (1,7), pasta z tuńczyka, papryka czerwona (3,4), herbata owocowa
OBIAD:  zupa krupnik (1,9), kasza bulgur, pieczeń drobiowa, sos, kapusta niebieska gotowana, kompot
PODWIECZOREK:  serek homogenizowany (7), wafle ryżowe, jabłko

Środa, 16 stycznia

ŚNIADANIE:  bułka grahamka z masłem (1,7,11), szynka drobiowa, sałata zielona, kakao (7), mandarynka
OBIAD:  zupa pomidorowa z makaronem (1,3,7,9), ziemniaki, kotlet mielony (1,3), surówka z kapusty kiszonej i marchewki, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK:  ciasto biszkoptowe z owocami, woda z cytryną

Czwartek, 17 stycznia

ŚNIADANIE:  chleb ziarnisty  z masłem (1,7), pasztet kremowy, rzodkiewka, bawarka (7), banan
OBIAD:  zupa fasolowa z kiełbasą (9), makaron z serem i sosem truskawkowym (1,3,7), kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK:  płatki owsiane z mlekiem (1,7)

Piątek, 18 stycznia

ŚNIADANIE:  chleb z masłem (1,7,11), pasta z jajka, sera i pora (3,7), herbata z cytryną, jabłko
OBIAD:  zupa jarzynowa (9), ziemniaki (7), paluszki rybne (1,3,4), buraczki, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK:  koktajl morelowy (7), chrupki kukurydziane

od 21.01.2019 r. do 25.01.2019 r.

Poniedziałek, 21 stycznia

ŚNIADANIE:  chleb z masłem (1,7), grzana kiełbasa, keczup, herbata z miodem, pomarańcza
OBIAD:  zupa z grochowa z kiełbasą (9), kopytka na słodko (3), marchewka, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK:  kanapka z twarożkiem i ogórkiem zielonym (1,7), kakao (7)

Wtorek, 22 stycznia

ŚNIADANIE:  wek z masłem (1,7), jajecznica ze szczypiorkiem (3), herbata z cytryną, banan
OBIAD:  rosół z makaronem (1,3,9), ziemniaki, bitki wieprzowe, sos, kapusta biała gotowana,
kompot wieloowocowy 

PODWIECZOREK: kostka piernikowa, mleko (7)

Środa, 23 stycznia

ŚNIADANIE:  chleb orkiszowy z masłem (1,7), pasta z wędzonych udek z kurczaka, ogórek zielony (3), herbata owocowa
OBIAD:  krem marchewkowy z grzankami (7,9), ziemniaki (7), kiełbaski wieprzowe w sosie pomidorowym, ogórek kiszony
PODWIECZOREK:  budyń z sosem malinowym (7)

Czwartek, 24 stycznia

ŚNIADANIE: bułka ziarnista z masłem (1,7,11), polędwica sopocka, sałata lodowa, pomidor, herbata, gruszka
OBIAD:  zupa szpinakowa (3), ryż, gulasz wołowy, surówka z białej kapusty, marchewki i papryki czerwonej, kompot wieloowocowy 
PODWIECZOREK: deser ptasie mleczko (7)

Piątek, 25 stycznia

ŚNIADANIE:  wek z masłem (1,7), jajko, papryka, ser żółty (3,7), kakao (7), mandarynka
OBIAD:  zupa z lanym ciastem i kaszą manną (3,9), ziemniaki, filet z dorsza z pieca (1,3,4), warzywa gotowane na parze, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK:  ciastka owsiane, herbatka