od dnia 29.10.2018 do dnia 02.11.2018

Poniedziałek, 29 października

ŚNIADANIE: wek z masłem (1,7), grzana kiełbaska, keczup, herbata z miodem, jabłko
OBIAD: zupa fasolowa z kiełbasą (9), naleśniki z twarogiem
i konfiturą truskawkową (1,3,7),
marchewka, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK: kanapka z serem żółtym i ogórkiem zielonym, herbatka z cytryną

Wtorek, 30 października

ŚNIADANIE:  chleb ziarnisty z masłem (1,7,11), jajko, pomidor (3), herbata owocowa (7), śliwki
OBIAD: zupa pomidorowa z makaronem (1,3,9,7), kasza bulgur, gulasz wieprzowy z papryką (1),
ogórek kiszony, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK:  mufinka, mleko (7)

Środa, 31 października

ŚNIADANIE bułka sezamowa z masłem (1,7,11), polędwica sopocka, sałata zielona, herbata, mandarynki
OBIAD: rosół z ryżem (9), ziemniaki (7), paluszki rybne (1,3,4), surówka z białej kapusty, marchewki i rzodkiewki, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK: wafle ryżowe z kremem owocowo-kakaowym, woda z cytryną

Czwartek, 1 listopada
Piątek, 2 listopada

ŚNIADANIE:  chleb z masłem (1,7), twaróg ze szczypiorkiem
i rzodkiewką (7), herbata owocowa, banan

OBIAD:  zupa z zielonego ogórka (7,9), ziemniaki (7), jajko sadzone (3), fasolka szparagowa, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK:  gofry z owocami

od dnia 05.11.2018 do dnia 09.11.2018

Poniedziałek, 5 listopada

ŚNIADANIE: chleb orkiszowy z masłem (1,7), pasta rybna, ogórek zielony (3,4), herbata z miodem, śliwki
OBIAD: zupa pieczarkowa (7,9), ziemniaki (7), mięso gotowane wieprzowe, surówka z ogórka zielonego i koperku, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK: babka marmurkowa, kakao (7)

Wtorek, 6 listopada

ŚNIADANIE:  wek z masłem (1,7), jajecznica ze szczypiorkiem (3), herbata z cytryną, gruszka
OBIAD:  kapuśniak z kiełbasą (9), ryż na mleku z jabłkiem
i cynamonem (7), kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: banan, biszkopty

Środa, 7 listopada

ŚNIADANIE:  bułka ziarnista z masłem (1,7,11), szynka drobiowa, papryka, rzodkiewka, herbata owocowa, mandarynka
OBIAD: rosół z makaronem (1,3,9), ziemniaki (7), kotlet drobiowy w sezamie (1,3,11), surówka z kapusty kiszonej
i
marchewki, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK: budyń z sosem malinowym (7)

Czwartek, 8 listopada

ŚNIADANIE: chleb graham z masłem (1,7), pasztet kremowy, ogórek kiszony, herbata z miodem, banan
OBIAD: krem brokułowy z grzankami (9), makaron (1,3), sos boloński z mięsem mielonym wieprzowo – wołowym marchewka, kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK: deser ptasie mleczko (7)

Piątek, 9 listopada

ŚNIADANIE: chleb z masłem (1,7), ser żółty i pomidor (7), kakao (7), jabłko
OBIAD: zupa krupnik (1,9), ziemniaki (7), filet z miruny z pieca (4), marchewka z groszkiem (1), kompot wieloowocowy
PODWIECZOREK: ciasto witaminka, herbatka