od dnia 26.03.2018 do dnia 30.03.2018

 
 
Poniedziałek

ŚNIADANIE:  wek z masłem (1,7), jajko i pomidor (3), herbata z cytryną, gruszka

OBIAD: rosół z ryżem (9), ziemniaki, mięso gotowane, sos koperkowy (7), surówka z włoskiej kapusty, marchewki i papryki, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: mus owocowy (1 szt.), biszkopty

Wtorek

ŚNIADANIE:  chleb graham z masłem (1,7), pasta z tuńczyka i ogórek zielony (3,4), herbata owocowa, mandarynka

OBIAD:  zupa pomidorowa z makaronem (7,9), ziemniaki (7), kotlet pożarskiego drobiowy (1,3), buraczki, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: galaretka z owocami

 

Środa

ŚNIADANIE:  chleb z masłem (1,7), grzana kiełbaska, keczup, herbata z miodem, banan

OBIAD: żurek z jajkiem i kiełbasą (3,7), pierogi z serem i malinami (1,3,7), marchewka, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK:  babka marmurkowa, kakao (7)

Czwartek

ŚNIADANIE: chleb wieloziarnisty z masłem (1,7), szynka drobiowa i sałata zielona, bawarka (7), winogrono

OBIAD: rosół z makaronem (1,3,9), kluski (3), roladki z indyka, kapusta kiszona zasmażana, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: wafle z kremem owocowym, woda z cytryną

 

Piątek

ŚNIADANIE: bułka z masłem (1,7), serek almette, ogórek zielony (7), bawarka (7), jabłko

OBIAD: zupa jarzynowa (9), kluski na parze z sosem truskawkowym (1,3), marchewka, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: budyń na zimno na herbatnikach (7)

 

od dnia 02.04.2018 do dnia 06.04.2018

 
 
Poniedziałek

ŚNIADANIE: 

OBIAD: 

PODWIECZOREK: 

Wtorek

ŚNIADANIE: chleb ziarno z masłem (1,7), ser żółty, ogórek kiszony (7), herbata owocowa, jabłko

OBIAD: zupa krupnik (1,9), kluski z mięsem, fasolka szparagowa, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: gofry z owocami (1,3,7)

 

Środa

ŚNIADANIE: wek z masłem (1,7), jajecznica z szczypiorkiem (3), bawarka (7), gruszka

OBIAD: zupa grochowa z kiełbasą (9), ziemniaki, makaron z twarogiem i sosem malinowym (1,3,7), kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: płatki owsiane z mlekiem (1,7)

Czwartek

ŚNIADANIE: chleb  z masłem (1,7), kiełbasa żywiecka, papryka, herbata z cytryną, mandarynka

OBIAD: zupa ogórkowa (7,9), kasza jęczmienna (1), pieczeń drobiowa, sos, kapusta niebieska gotowana, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: ciasto witaminka (1,3,7), kakao (7)

 

Piątek

ŚNIADANIE: chleb wieloziarnisty z masłem (1,7,11), twaróg z rzodkiewką (7), kawa z mlekiem (7), winogrono

OBIAD: zupa z kaszą manną i lanym ciastem (3,9), ziemniaki (7), paluszki rybne (1,3,4), surówka z białej kapusty i koperku, kompot wieloowocowy

PODWIECZOREK: koktajl truskawkowy (7), herbatniki